| Time | Monday | Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday | Saturday | Sunday |
|--------------------|----------------------------|-------------------------------------------------|----------------------------|-------------------------------|----------------------------------------|------------------------|----------------------------|
| 6:00am | BODYPUMP 60 mins | BODYPUMP 45 mins | BODYPUMP 30 mins | BODYATTACK 45 mins | BODYPUMP 60 mins | | |
| | | RPM 50 mins | SPRINT 30 mins | RPM 50 mins | SPRINT 30 mins | | |
| 6:15am | SWEAT 45 mins | SWEAT 45 mins | SWEAT 45 mins | SWEAT 45 mins | SWEAT 45 mins | | |
| 0.13dm | SPRINT 30 mins | | | | | | |
| 6:30am | | | CORE 30 mins | | | | |
| 7:00am | SWEAT 45 mins | | SWEAT 45 mins | | | | |
| 7:10am | | | | | | RPM 50 mins | |
| 7:50am | | | | | | Pilates 45 mins | |
| 8:00am | | | | Pilates 45 mins | | | |
| 8:05am | | | Yoga 75 mins | | | | RPM 50 mins |
| 8:40am | Pilates 45 mins | BODYPUMP 45 mins | | | BODYCOMBAT 45 mins | | |
| 8:45am | | | | Classic Step 45 mins | | BODYATTACK 45 mins | |
| 9:00am | | Swim Squad 60 mins | | Swim Squad 60 mins | | | RPM 50 mins |
| 9:15am | 2014 | 5 1 6 1 | 2014 | CDDIAIT | 5 11 6 1 | Aqua 45 mins | |
| 9:30am | RPM 50 mins BODYPUMP | Freestyle Cycle 50 mins | RPM 50 mins BODYPUMP | SPRINT 30 mins BODYPUMP | Freestyle Cycle 50 mins BODYPUMP | RPM 50 mins | Functional Ctan |
| | 60 mins Aqua | BODYCOMBAT 60 mins | 60 mins Gold Fitness | 60 mins Gold Dance | 30 mins | BODYCOMBAT 60 mins | Functional Step 60 mins |
| | 45 mins | | 50 mins | 50 mins | CORE | | |
| 10:00am | | | | | 30 mins Aqua | | |
| | Functional Fitness | | Functional Fitness | | 45 mins Functional Fitness | BODYPUMP | |
| 10:30am | 30 mins | Gold Dance | 30 mins Chair Yoga | Gold Pilates | 30 mins | 60 mins | |
| 40.25 | SH'BAM | 50 mins BODYBALANCE | 60 mins SH'BAM | 60 mins BODYBALANCE | | | BODYPUMP |
| 10:35am 10:45am | 55 mins Chair Yoga | 60 mins | 45 mins Aqua | 60 mins | Pilates | | 30 mins |
| 11:00am | 60 mins | Gold Circuit | 45 mins | | 60 mins | | |
| 11:05am | | 45 mins | | | | | CORE 30 mins |
| 11:30am | Total Tone 60mins | | | | | BODYBALANCE 60 mins | SUIIIII OC |
| 11:45am | OUTHINS | | | | | OO IIIIIIS | Yoga 75 mins |
| 12.30pm | SPRINT 30 mins | BODYPUMP 45 mins | SPRINT 30 mins | BODYPUMP 45 mins | RPM 50 mins | | 7 5 1111113 |
| 12:45pm | 30 111113 | 13 111113 | 30 mm3 | 15 1111113 | 30 mms | BODY JAM 55 mins | |
| 5:00pm | Yoga 55 mins | | | | | | |
| 5:15 pm | | | BODYCOMBAT 45 mins | | BODYATTACK 45 mins | | |
| 5:30pm | PODVATTACK | BODYPUMP 30 mins CORE | PODVDUMP | BODYPUMP 60 mins | | | |
| 6:00pm | BODYATTACK 45 mins | 30 mins | BODYPUMP 60 mins | RPM 50 mins | | | |
| 6:30pm | RPM 50 mins | SPRINT 30 mins Functional Step 45 mins | | | | | |
| 6:45pm | BODYPUMP 45 mins | | | Yoga 60 mins | | | |